Etter begravelsen

Gravstein

Vi har stor innendørs utstilling av gravstein ved vårt kontor i Drammen. Vi har også et utvalg utstilte steiner på Tofte.

Det finnes mange ulike gravsteiner å velge mellom, både i form, farge og pris. Noen ganger kan det være vanskelig å bestemme seg, og valg av gravstein kan til tider virke litt overveldende.

Vi i Buskerud Begravelsesbyrå har god kunnskap og lang erfaring innen salg av gravstein, og bistår deg gjennom hele prosessen.

Se utvalget her
røde blomster oppå en gravsten

Dette er inkludert i prisen

Inskripsjon av navn, fødsels-og dødsdato, og montering på gravstedet inkludert i prisen. Gratis oppretting av gravmonumentet i fem år. Vi er behjelpelige med inskrispjon av nytt navn eller oppussing av en eksisterende gravstein. Vi selger også selvvanningskasser med 25 års garanti.

Stenhugger med over 100 års erfaring

Vi samarbeider med steinhugger Buskerud Monument Arthur Berntzen

Her har du muligheten til å designe gravminne etter eget ønske. Det er bare å klikke på steinen du liker, velg mellom ulike steintyper, dekorer, skrifttyper og tilbehør. Du får en unik mulighet til å se hvordan det ferdige gravminnet vil se ut.

Totalprisen vises fortløpende sammen med et visuelt bilde av dine valg. Enkelt, informativt og full oversikt over prisen ferdig montert! Du kan enkelt dele bildet med andre hvis du vil. Sender du en forespørsel eller bestilling, følger vi opp for å avklare eventuelle spørsmål.