Ditt lokale begravelsesbyrå i Drammen

Trygghet og kvalitet i over 50 år

Buskerud Begravelsesbyrå er et tradisjonsrikt begravelsesbyrå i Drammen med fokus på høy kvalitet i alle ledd. I over 50 år og tre generasjoner har vi vært byens lokale begravelsesbyrå.

Vi har gratis parkering rett utenfor døren, og stor innendørs utstilling av gravstein i underetasjen.

I Buskerud Begravelsesbyrå har vi lang erfaring i å bistå etterlatte og kan ta hånd om alle praktiske gjøremål ved en gravferd i samråd med deg som pårørende. Du er hjertelig velkommen til et av våre kontorer, men vi kan også komme hjem til deg for en samtale.

Se minnesider

for Drammen

Her ser du en oversikt over minnesider og dødsannonser. Du har mulighet til å søke etter minnesider i hele Norge. På minnesidene kan du bestille blomster til begravelse, gi minnegaver, se direktesendte begravelser (stream) og skrive kondolanser til de pårørende.

Hva koster en begravelse?

Hva en begravelse koster er et resultat av mange store og små valg, og det er fullt mulig å ha en verdig og fin begravelse med utgangspunkt i rimelige valg. Sammen tilrettelegger vi seremonien innenfor de rammende og det budsjettet som er satt.

Planlegg en begravelse

Vi vet at det kan være overveldende å planlegge en gravferd i den tunge tiden. Vi har derfor laget forslag til deg på alt fra sang og musikk, til blomster til begravelsen.

Våre konsulenter har lang erfaring, og bistår deg gjennom hele prosessen.

Forberedelser til samtalen med oss

Vi har laget en oversikt over noen ting som kan være lurt å tenke på eller forberede før du kommer til samtalen med byrået. Når du er forberedt på hva vi skal snakke om vil møtet gå raskere og være mindre belastende. Du kan alltid ringe oss før møtet hvis det er noe du lurer på.

møte med gravferdskonsulent

Vi her her for deg

Våre erfarne gravferdskonsulenter hjelper deg hele døgnet.

Full name
Job title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Flipped SVG Example
Per Mikkelsen
Senior Gravferdskonsulent
Liss Hegna Dybvik
Gravferdskonsulent Hurum
Haakon Levi Langeli
Senior gravferdskonsulent og gravferdstaler
Birgit Gjerald Myhrer
Senior Gravferdskonsulent
Stian Fossli
Gravferdskonsulent
Trine Funnesdal
Gravferdskonsulent
Mia Edvardsen
Gravferdskonsulent
Anne Gretha Rolid
Senior Gravferdskonsulent
Veronica Holmes
Gravferdskonsulent
Ivar Tangeraas
Driftsleder
Jaqueline Werring Brun Kjeldaas
Gravferdskonsulent
Debora Lutnæs
Daglig leder
May-Britt Kollen
Faktureringsansvarlig
Aleksander Kollen
Kommunikasjonssjef
Tore Chr. Skjeldrum
Senior Gravferdskonsulent
Tilbakemeldinger

Hva sier de pårørende om oss?

Ta kontakt med oss

Fyll inn skjemaet under om det er noe du lurer på, og ikke nøl med å ta kontakt. Husk at du også kan ringe på vår døgnbemannede telefon 32 83 38 20.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Her finner du oss

Vi vet hvor viktig det kan være med støtte og tilstedeværelse under den vanskelige tiden. Kom til våre lokaler, så hjelper vi deg det du trenger hjelp med.

Hva koster begravelse i Drammen

Et spørsmål mange stiller begravelsesbyrået er "Hva koster en begravelse?". Hva en begravelse koster er et resultat av mange store og små valg, og det er fullt mulig å ha en verdig og fin begravelse med utgangspunkt i rimelige valg. En gravferd kan være akkurat så personlig som du som pårørende ønsker. Sammen tilrettelegger vi seremonien innenfor de rammende og det budsjettet som er satt.​

Når vi har hatt en planleggingssamtale og vet hva dere ønsker, får dere et skriftlig og bindende prisoverslag som viser hva det vil koste. Vi kan også sette opp et overslag til dere på forhånd, og du står helt fritt til å bestemme om du ønsker å benytte deg av vår hjelp videre.

Ditt lokale begravelsesbyrå i Drammen

Buskerud Begravelsesbyrå er et tradisjonsrikt begravelsesbyrå i Drammen med fokus på høy kvalitet i alle ledd. I over 50 år og tre generasjoner har vi vært byens lokale begravelsesbyrå.

Vi har gratis parkering rett utenfor døren, og stor innendørs utstilling av gravstein i underetasjen.

Som lokalt begravelsesbyrå i Drammen er vi godt kjent med kirker og kapeller og har kunnskap om alt som er relatert til gravferden. I tillegg til begravelsen hjelper vi deg også med minnesamvær i Drammen, gravstein og arv og skifte uten tillegg i prisen.

Ved dødsfall vil vi etter avtale med de etterlatte, bringe avdøde til nærmeste gravkapell eller sykehus. Noen foretrekker at dette gjøres med én gang, mens andre trenger mer tid før avdøde blir hentet. Vi har døgnåpen telefon, og vil alltid være tilgjengelige for dere.

Kirker og kapeller

i Drammen

Det finnes mange kirker og kapeller i Drammen. Her er en oversikt over de mest brukte til begravelse i Drammen. Bragernes kirke, Konnerud kirke, Skoger gamle kirke, Skoger kirke, Strømsgodset kirke, Strømsø kirke, Svelvik kirke, Tangen kirke og Åssiden kirke.

Foto: Petter Ulleland

Tangen kirke
Kapasitet: 600

Tangen kirke er en langkirke fra 1854 i Drammen kommune i Viken, og ble reist på stedet til en tidligere kirke. Altertavlen «Jesus i Getsemane» er laget av Johan Fredrik Eckersberg i 1852. Til 100-årsjubileet ble interiøret endret, det fikk nye farger slik som vi ser det i dag, dette etter plan av Arnstein Arneberg.

Foto: Fjell menighet

Fjell kirke
Kapasitet: 425

Fjell kirke ligger i høyden på sørsiden av Drammenselva i Austad / Fjell bydel i Drammen kommune, nær Galterud skole. Kirken er en kultur- og arbeidskirke fra 1984 og huser en aktiv menighet med mange prosjekter og tiltak.

Foto: dotl.no

Strømsgodset kirke
Kapasitet: 240

Strømsgodset kirke ble bygget 1843 på Strømsgodset i Drammen kommune, og er en intim trekirke. Kirken ligger ved siden av Strømsgodset kirkegård og Strømsgodset kapell.

Foto: Gravplassforeningen

Drammen krematorium store kapell
Kapasitet: 200 sitteplasser

Foto: Lene Buskoven, Riksantikvaren

Bragernes kirke
Kapasitet: 850 sitteplasser

Bragernes kirke i Drammen sto ferdig i 1871, og er en nygotisk langkirke i teglstein. Kirken har blitt et symbol på Drammen og har utsikt over Bragernes Torg og Drammenselva.

Foto: Petter Ulleland

Skoger kirke
Kapasitet: 300 plasser

Skoger kirkegård er tilknyttet Skoger kirke og er på 58 mål. I skrivende stund har kirkegården også tilgjengelige plasser på anonym minnelund.

Foto: Wikipedia.

Konnerud kirke
Kapasitet: 300 sitteplasser

Konnerud nye kirke, til daglig kalt Konnerud kirke, er en arbeidskirke, oppført i teglstein, som ligger på Konnerud i Drammen