top of page

Om Buskerud Begravelsesbyrå

Drevet av familien Kollen siden 1968

Buskerud BB_Drammen og omegn_07_2022_miljo_lowres.jpg

Buskerud Begravelsesbyrå ble etablert i 1968 av drammenseren Svein W. Kollen og er det største begravelsesbyrået i Drammensdistriktet. Hvert år tar vi hånd om over 1.000 gravferder på tvers av våre avdelinger. Tredje generasjon, Aleksander Kollen, har i dag en sentral rolle i selskapet.

Dronninggata 17, Buskerud Begravelsesbyrå Drammen low res.jpg

I tillegg til vårt kontor på Bragernes i Drammen, har vi også kontor på Åssiden og Tofte i Hurum, samt representanter i både Sande og Svelvik. Buskerud Begravelsesbyrå bistår de pårørende ved dødsfall i Drammen, Lier, Røyken, Hurum, Sande, Svelvik og Asker. 

Byråets 25 ansatte er vår største ressurs i møte med pårørende. Alle har lang erfaring, noen med mellom 20 og 30 års erfaring og ansettelse i byrået. Du kan føle deg trygg i møte med våre konsulenter. 

Buskerud Monument eies og drives av oss, og garanterer en riktig oppsatt gravstein av høyeste kvalitet. Vi har flere store utstillinger hvor du kan se steinen før du bestiller. 

Buskerud Begravelsesbyrå er medlem av Virke gravferd. Det betyr at vi er forpliktet på en høy standard og strenge etiske retningslinjer, noe som igjen er en trygghet for deg som kunde.

Familien Kollen.jpg

Tre generasjoner Kollen. Fra venstre: Aleksander Kollen, Svein W. Kollen, Svein-Thomas Kollen

bottom of page