Trygghet og kvalitet i over 50 år

Buskerud Begravelsesbyrå er et tradisjonsrikt begravelsesbyrå i Drammen med fokus på høy kvalitet i alle ledd. I over 50 år og tre generasjoner har vi vært byens lokale begravelsesbyrå.

Hvem er vi?

Buskerud Begravelsesbyrå ble etablert i 1968 av drammenseren Svein W. Kollen og er det største begravelsesbyrået i Drammensdistriktet. Hvert år tar vi hånd om over 1.000 gravferder på tvers av våre avdelinger. Tredje generasjon, Aleksander Kollen, har i dag en sentral rolle i selskapet.

Med lang erfaring og svært dyktige gravferdskonsulenter kan du føle deg trygg på at dine ønsker blir ivaretatt.

Du kan melde dødsfall til oss hele døgnet på tlf 32 83 38 20.

Mer om Buskerud Begravelsebyrå

I tillegg til vårt kontor på Bragernes i Drammen, har vi også kontor på Tofte i Hurum, samt representanter i både Sande og Svelvik. Buskerud Begravelsesbyrå bistår de pårørende ved dødsfall i Drammen, Lier, Røyken, Hurum, Sande, Svelvik og Asker. ​Byråets 25 ansatte er vår største ressurs i møte med pårørende. Alle har lang erfaring, noen med mellom 20 og 30 års erfaring og ansettelse i byrået.

Buskerud Monument er vår lokale samarbeidspartner og bistår med inskripsjon av nytt navn eller oppsett av ny gravstein. Vi har flere store utstillinger hvor du kan se steinen før du bestiller.

Buskerud Begravelsesbyrå er medlem av Virke gravferd. Det betyr at vi er forpliktet på en høy standard og strenge etiske retningslinjer, noe som igjen er en trygghet for deg som kunde.

Tilbakemeldinger

Hva sier de pårørende om oss?