Buskerud Begravelsesbyrå / Lokal informasjon / Begravelsen kan bestilles på nett

Begravelsen kan bestilles på nett

Som et av de første begravelsesbyråene i Norge har Buskerud Begravelsesbyrå nå lansert en tjeneste for bestilling av gravferd på nett.

Thomas Kollen - nettbyrå - lier

På byråets hjemmeside kan man enkelt planlegge og bestille begravelser basert på egne ønsker og budsjett. Kister, urner, dekorasjoner og musikk til seremonien er bare noen av tingene man må ta stilling til.  Man har hele veien oversikt over priser på de ulike tjenestene samt totalpris.

Klikk her for å prøve tjenesten

Svein-Thomas Kollen, administrerende direktør, forteller at han tror mange vil sette pris på å kunne gjøre disse valgene i ro og mak i sitt eget hjem.

- Når du er klar for det kan du sende bestillingen til oss, eller eventuelt til en annen pårørende som ønsker å ta del i planleggingen av seremonien. Så fort byrået mottar dine ønsker vil vi ta kontakt med deg for å gjennomgå valgene og ferdigstille bestillingen.

Han presiserer også at alt som legges inn i nettbestillingen kan endres senere og er ikke bindene på noen måte.

Bestilling av gravferd på nett er mye brukt i Sverige, hvor over 170 begravelsesbyråer allerede tilbyr bestilling på nett. I tillegg har det dukket opp flere rene nettbyråer uten besøkskontorer. Denne type byråer har også dukket opp i Norge.

- Selv om det å kunne bestille en verdig gravferd på nett vil være en kjærkommen løsning for noen, vil nok de fleste fortsatt ønske å komme til byrået for et personlig møte. Vi kommer også gjerne hjem til de pårørende for samtaler, sier Kollen.

Buskerud Begravelsesbyrå har, ifølge Kollen, i mange år vært et foregangsbyrå når det gjelder bruk av data. Byrået har vært med på å innføre i Norge det som i dag er det mest benyttede administrasjonsprogrammet i gravferdsbransjen, og var et av de første til å ta i bruk digitale minnesider.

– Vi ønsker å ha en aktiv rolle i moderniseringen av bransjen her til lands, spesielt når det gjelder løsninger som gjør ting enklere for kundene våre. Samtidig er det viktig for oss å ta vare på gode skikker og tradisjoner. Personlig oppfølging er noe både vi og de pårørende setter svært høyt.

Buskerud Begravelsesbyrå har vært drevet av familien Kollen i snart 50 år, og tar årlig hånd om rundt 700 gravferder i Drammensdistriktet. Også avdelingene Modum Begravelsesbyrå, Eiker Begravelsesbyrå og Lier Begravelsesbyrå har nå åpnet for bestilling av begravelser på nett.

Bestill begravelse

Kontakt Oss
x